Constance Moofushi Maldives – Jižní Ari Atol – Maledivy

18.12. – 26.12.2023 Maledivy Zahraničí

Proč všechno pěkné tak rychle uteče?! Bylo to jedním slovem dokonalé. Ne nadarmo má tento hotel jedno z nejvyšších hodnocení na Bookingu a Googlu. Největším kladem zde byli hlavně „místní“ lidé. Takový přístup, zejména vůči těm nejmenším, tj. dětem, jsem si ani v tom nejlepším snu nepředstavoval. A to myslím zcela v pozitivním slova smyslu.

Tento resort – který se nachází na kouzelném Jižním Ari Atolu a který je obklopen třemi velkými lagunami a korálovou zahradou – a vlastně celá tato oblast je díky unikátnímu podmořskému světu všeobecně považována za jedno z vůbec nejlepších míst pro potápění a šnorchlování na světě. Kromě úžasného potápění můžete navštívit exkluzivní lázeňské procedury, případně si užít „nekonečný“ bazén s plážovým barem. Resort je tak nejen skvělou volbou pro všechny milovníky potápění, ale také pro gurmány a pro všechny ty, kteří touží po kouzelné dovolené. A nádherné prázdné bílé pláže už jsou jen pomyslnou „třešničkou na dortu“.

Byla to nádherná dovolená! Naše pozitivní dojmy a pocity z této dovolené se nás vlastně drží doteď. Takže pokud to jen trochu půjde, tak se sem stoprocentně opět vrátíme.


Constance Moofushi Maldives – video


Několik fotografií